Miemolantien asuinalueen eteläkärjessä, juuri ennen Rantakartanoa olevat kaksi valmiiksi lohkottua tonttia.

Hieno yhdistelmä nyt haluttuja asioita. Taajaman palvelut, esimerkiksi koulut lähellä, mutta maaseutumainen ympäristö kolmella sivulla ja vesistö lähellä ja näkyvissäkin. Miemolantien varressa juuri ennen Rantakartanoa sijaitsevat tontit.

Isompi tontti 2420 m2, jolla on asemakaavan määräysten mukaan rakennusoikeutta 357 m2. Voi rakentaa myös kytkettyjä asuntoja. Käytännössä rajoittuu vesistön puolella peltoon eli tontilta on avarat näkymät. Tällä tontilla on valmiina jo maksetut kunnallistekniikan liittymät!

Pienempi tontti Miemolantien toisella puolella. Sillä on etelään pellolle aukeavat näkymät. Tontin koko on 1378 m2 ja laskennallisesti rakennusoikeus 0,2 tehokkuusluvulla on 275 m2. Tämä tontti on yleiskaavan, mutta ei asemakaavan alueella ja sen rakennusoikeus pitää varmistaa poikkeamisluvalla. Lopullinen kauppa tontista voidaan tehdä kun rakennusoikeus on myönnetty. Tontti on aikanaan lohkottu rakennuspaikaksi, mutta asemakaava ei ulotu sen alueelle.

Tontit ovat puustoisia ja maastoltaan kantavia. Miemolantien varressa on kevyenliikenteen väylä tonteille saakka, turvallista ja helppoa koulumatkaa. Lempoisten koulu 1,6 km etäisyydellä. Kaupat 2 km, terveyskeskus 2,6 km.

Muutama kilometri moottoritielle, nopea liikkua kaikkiin suuntiin, 20 minuuttia Tampereelle.

 

Kaava Asemakaava » Lisätietoja

Isompi tontti asemakaavan alueella. Pienempi yleiskaavan.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Miemolantien varressa

Osuus yhteisiin Ei ole