Noin 7 ha määräala Naantalin Livonsaaressa hienolla sijainnilla ja taatusti omassa rauhassa. Määräalalla on 2 kpl rakennuspaikkoja omakotitalolle (lisäksi rakennuspaikat rantasaunoille) ja 1 kpl rantarakennuspaikkoja vapaa-ajan asunnolle. Tontit ovat luonnontilaista metsänpohjaa ja kalliomännikköä, rinteeltä aukeaa hienot ja avarat näkymät merelle. Ranta on matalaa kaislikkoa, joka kaipaa ruoppausta. Tietä ei perille asti (pikitie lähes perille asti), tieoikeus tonteille toteutetaan kaupan yhteydessä. Toteuta unelmasi ja rakenna omakotitalo/rantamökki luonnonrauhaan. Tutustu kohteeseen ehdottomasti paikan päällä!

Kohde myydään tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Tonteista (3 kpl) erilliset tarjoukset tai koko määräalasta. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Askaisten yleiskaava v. 2004. Ks. ladattavat aineistot.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kohteella kaavan mukainen rakennusoikeus.Askaisten yleiskaava v. 2004. Ks. ladattavat aineistot_yleiskaava/kaavamerkinnät, joista selviää tarkemmat rakentamismääräykset. Tarvittaessa lisätietoja Naantalin kaupungin rakennusvalvonta.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tavallisia tierasitteita. Ks. kiinteistörekisteriote.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Määräala myydään kiinnityksistä ja panttisitoumuksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus tonteille muodstetaan kaupan yhteydessä.

Osuus yhteisiin Ei ole