Tästä 45 minuutin päässä Tampereelta pienellä pintaremontilla vähän asuttu omakotitalo isolla tontilla, jossa on vielä bonuksena rantasaunan rakennuspaikka!!

Oriveden Eräslahdessa noin 6.6 hehtaarin tilasta myynnissä 1,7 hehtaarin suuruisella tontilla omakotitalo. Talo on rakennettu 1974 ja otettu käyttöön 1975.
Talossa on kiinteistöveroilmoituksen mukaan kerrosalaa noin 130 m2 ja rakennuslupailmoituksen mukaan 150 m2 (ei tarkistusmitattu). Talo on puurunkoinen ja tiiliverhoiltu.
Tiloina rakennuksessa on 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, pesuhuone, eteinen, sauna, wc, vaatehuone tekn.tila ja autotalli.
Ulkorakennuksina on lisäksi aitta ja liiteri.
TALOON ON LAADITTU 5/2019 KUNTOARVIO, jossa on löydetty ongelmia vuotaneesta kattoikkunasta, riskikohteita laittia- ja piilosokkelirakenteesta. Muuten talo on siisti, toki pinnat kaipaavat pientä päivitystä.
Vesi taloon tulee omasta kaivosta ja jätevesi menee uuteen sakokaivoon ja imeytyskenttään.
Kuntoarvio toimitetaan pyydettäessä sähköpostilla (tiedosto ei mahtunut liitteeksi).

Talo myydään 1,7 hehtaarin määräalatontilla, mutta on mahdollista tarjota myös koko 6,6 ha:n tilasta.
Määräalalla on Vähäjärven rantaviivaa noin 140 metriä, koko tilalla yli 350 metriä.

Tällä hetkellä rakentaminen kiitenistölle tapahtuu rakennusjärjestyksen mukaan. Kokonaisrakennusoikeus kiinteistöllä on 300 m2, josta on käytetty nyt noin puolet ja lisäksi on rantasaunan rakennusmahdollisuus.

Oriveden valmisteilla olevassa rantayleiskaavaehdotuksessa talo on merkitty AO-merkinnällä. Kaava on ehdostusvaiheessa ja Oriveden kaupunki pyrkii vahvistamaan kaavan vuoden 2019 aikana.
AO kaavamerkintä sallineen 25m2:n suuruisen saunarakennuksen rakentamisen 15 metrin etäisyydelle rantaviivasta. Lisäksi 10 metrin etäisyydelle rantaviivasta voidaan rakentaa erillinen savusauna (20m2).


Tästä tutustumaan. Saat samalla kodin tai mökin tai molemmat yhdestä kohteesta. 

Kaava Kaava laadinnassa » Lisätietoja

Rantaosayleiskaava laadinnassa, kaavassa tlaolle merkintä AO, asuinpientalo. Lisäksi rannassa on kaavan luontoselvitykseen merkitty merkinnällä sl-1 D82 "D82 Vähäjärven liito-oravan lisääntymispaikka: Kolohaapa".

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rantasaunan rakennusoikeus, lisätietoja Oriveden kaupungin rak.valvonta.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Yksityistie (vanha ysitie)

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Kohde myydään kaikista kiinnityksistä ja rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Suoraan Eräslahdentieltä.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin vesialueisiin

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta