Lounaaseen avautuva rantarakennuspaikka Särsjärven länsiosassa. Omaa rantaviivaa n. 50 metriä.

Määräala Padasjoen kunnassa sijaitsevasta Onnenmetsä -nimisestä kiinteistöstä, Rn:o 1:15 (kiinteistötunnus 576-413-1-15). Määräala käsittää Onnenmetsän ranta-asemakaavan mukaisen loma-asunnon rakennuspaikan nr:o 2. Rakennuspaikka rajoittuu Särsjärveen ja se aukeaa lounaaseen. Kaavan mukaisen rakennuspaikan pinta-ala on n. 4000 m2. Mahdollista sopia kauppa myös isommasta alueesta.

Elenian karttapalvelun mukaan rakennuspaikka sijaitsee 2 vyöhykkeellä, jolloin 3x25 liittymän liittymishinta hinta on 2.214 €.

Kohde on nauhoitettu suuntaa antavasti oranssilla kuitunauhalla ja siihen voi käydä omatoimisesti tutustumassa. Tarjoukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Onnenmetsän ranta-asemakaava. Kullekin RA-rakennuspaikalle saa sijoittaa yhden loma-asunnon, vierasmajan sekä sauna- ja talousrakennuksia. Rakennusten kokonaismäärä saa olla enintään viisi. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 250 m2, josta loma-asunto enintään 150 m2 ja vierasmaja enintään 40 m2. Kts. tarkemmin kaavaliite.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 250 m2, josta loma-asunto enintään 150 m2 ja vierasmaja enintään 40 m2. Kts. tarkemmin kaavaliite.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Ei määräalan alueella

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Myydään velkakiinnityksistä vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Särsjärven metsätie. Ei tietä rakennuspaikalle asti.

Osuus yhteisiin Ei ole » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 576-876-3-1, saa osuuden pinta-alansa suhteessa