Experience nothing!
Metsäpalsta ja lomarakennuspaikka samassa paketissa Päijänteen rannalla, lähellä Päijänteen kansallispuistoa.

Padasjoen kunnan Virmailan kylässä sijaitseva Kiviranta -niminen kiinteistö Rn:o 1:274 (kiinteistötunnus 576-416-1-274). Kiinteistön pinta-ala on kiinteistörekisterin tietojen mukaan 9,931 hehtaaria. Kokonaisrantaviiva n. 350 metriä, josta rakennuspaikkojen kohdalla n. 100 metriä. 

Kiinteistön alueella on kaksi Päijänteen ranta-alueiden osayleiskaavan mukaista RA -rakennuspaikkaa (loma-asuntojen alue). Rakennusoikeus on 7 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 250 k-m2. Kahden rakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on siis yhteensä 500 k-m2. Valmis tie perille rantaan asti.

Loppu kiinteistö on metsämaata, josta pääosa kuuluu kaavan M -alueeseen (maa- ja metsätalousvaltainen alue). Metsämaasta n. 2,5 ha on ympäristötukisopimuksen piirissä. Ympäristötukisopimuksen sopimusaika päättyy 20.12.2023, jonka jälkeen alue on metsätalouden käytettävissä metsälain puitteissa. Kuviolla 5 on metsälain erityisen tärkeä elinympäristö, joka rajoittaa metsätalouskäyttöä.

Kiinteistö on Elenian jakeluverkon alueella. Lähin muuntaja n. 400-450 metrin päässä ja Elenian liittymähinnoittelun mukaan 3*25 liittymän liittymismaksu on 5171 euroa.

Päivittäispalvelut löytyvät n. 25 km päästä Padasjoen kirkonkylältä. Kellosalmen siltapuistossa toimii kesäaikaan Ravintola Kelossi. Kullasvuoressa on hyvät mahdollisuuden niin kesä- kuin talviaikeiseen liikunnan harrastamiseen. Kullasvuoresta löytyvät muun muassa frisbeegolfrata ja kuntoportaat sekä pururadat/hiihtoladut. Kirkonkylällä sijaitsevalta Saksalan tallilta on mahdollisuus päästä ohjatulle maastoratsastukselle Kullasvuoreen tai taitojen riittäessä pidemmällekin ratsastusretkelle. 

Vesiteitse Padasjoen laivarantaan on noin 20 kilometrin matka. Kesäaikaan Laivarannasta on mahdollista lainata tai vuokrata esim. Jopoja, frisbeekiekkoja tai SUP-lautoja. Kesällä rannassa toimii myös satamaravintola.

Huonokuntoisen Kellosalmentien korjaus on edennyt jo pitkälle ja kulkeminen Virmailaan helpottuu työn valmistuessa ilmeisesti lokakuun alkupuolella. Nykyinen omistaja on suunnitellut ja alustavasti neuvotellut kiinteistölle tielinjausta, joka lyhentäisi kulkumatkaa Virmailan puolella.

Tarjouskilpailu, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjoustenjättöajan päättymistä. Tarjoustenjättö päättyy 29.10. klo 23:59.

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Päijänteen ranta-alueiden osayleiskaava. Kaavamerkinnät RA - loma-asuntojen alue ja M - maa- ja metsätalousvaltainen alue. Kts. kaavakartta ja määräykset

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

2 x 250 k-m2, josta loma-asunto enintään 150 k-m2 ja vierasmajan enintään 40 k-m2.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Sopimus ympäristötuesta, päättyy 20.12.2023.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Purtmäentie, yksityinen metsätie

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 576-416-876-1 Yhteinen vesialue 576-416-876-3