Rantasalmen Tiemassaaressa Rykiniemen tonttialue Haukiveden rannalla. Myynnissä viisi omarantaista tonttia sekä neljä ns. kuivan maan tonttia. Hyvät kulkuyhteydet. Monipuolinen  ja upea Haukiveden vesiluonto ja Linnansaaren kansallispuisto aivan käden ulottuvilla. 

Tontit myydään tarjousten perusteella, myyjällä oikeus hyväksyä tai hylätä saamistaan tarjouksista.

Rantasalmen kunta myy Tiemassaaressa Rykinniemen alueelta viisi omarantaista tonttia, joiden pinta-alat ovat 5016 m²-9161 m². Rakentaminen on mahdollista sekä asuinkäyttöön, että vapaa-ajan tarkoitukseen. Lisäksi myynnissä neljä ns. kuivan maan tonttia, joihin on myös mahdollista rakentaa asuinkäyttöön tai vapaa-ajan tarkoitukseen.  Hyväkuntoinen Sikkoinleuantie ja Rykiniementie johtaa tonteille. "Kuivan maan" tonteille osoitetaan alueelta venepaikat, lisäksi alueella on kyläyhteistön laavu sekä veneluiska. Alueella ei ole kunnallistekniikkaa. 

Tonttialueen sijainti on erinomainen, etäisyys Rantasalmen ja Joroisten kyläkeskuksesta n. 20 km, Varkauden kaupungista n. 25 km sekä Savonlinnasta n. 60 km. Varkauteen vesimatkaa n. 17 km, lähistöllä Saimaan syväväylät, joten veneen koko ei ole ongelma.

Lisätietoja kohteesta antavat  Kimmo Asikainen puh. 0400 156022 ja Simo Ikäheimonen puh. 040 5533981

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Yleiskaavat Rantasalmen kunta v. 2001 ja 2012.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Omarantaisille tonteille kaavamääräysten sekä Rantasalmen kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti. Lisätietoa Rantasalmen kunta.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus muodostetaan olemassa olevaa tiestöä pitkin.

Osuus yhteisiin On