Ruoveden Jäminkipohjassa, Isojärven rannalla kaksiasuntoisen omakotitalon (paritalo) määräalatontti myynnissä. Tontti on kauniissa avarissa peltomaisemissa ja lähellä Teisko-Ruovesi -tietä (338).
Tontilla on vanhat purkukuntoiset asuinrakennus ja navetta. Asuinrakennus sijaitsee aivan vesirajassa. Tie kulkee tontille ja kunnan vesijohto kulkee noin 150 metrin etäisyydellä tontista.
Tämä tontti on siis vakituisen asumisen tontti, ei pelkkä mökkitontti. Todella kiva paikka, käy tutustumassa ja tee rohkeasti tarjous!

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Ruoveden rantayleiskaava, osa-alue 1. AO, pientalon rantarakennuspaikka.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kaavamääräyksen mukaan "Rantayleiskaavassa rakennuspaikka on merkitty AO-merkinnällä asuinpientalon rakennuspaikaksi, johon saa rakentaa yhden korkeintaan kaksiasuntoisen asuinrakennuksen sekä siihen liittyviä varasto- ja saunarakennuksia. Alueeseen liittyvä rantarakennusoikeus on huomioitu emätilatarkastelussa joten alueen käyttötarkoituksen muuttaminen loma-asunnon rakennuspaikaksi on sallittu.Rantaan rajoittuvalla AO -alueella on korkeintaan 25 m2:n suuruisen rantasaunan rakennusoikeus ilman erillistä merkintää. Rakentamisen ohjaus tulee tapahtua rakennusjärjestyksen mukaan" Ruoveden rakennusvalvonnan mukaan kokonaisrakennusoikeus rakennuspaikalla 500 m2. Rakennusjärjestys: https://www.ruovesi.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/rakennusvalvonta/rakennusinfo/10164

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tierasite määräalan (talouskeskuksen pihan) läpi sen takan olevalle mökille. Tontin rannassa, rannan ja vesialueen välissä saattaa olla vesijättömaata. Vesijättömaa on mahdollista lunastaa vesilueelta.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Määräala myydään kaikista kiinnityksistä ja panttivastuista vapaana

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Isonjärventietä, tiemaksu 275€ (2019), käsittäen koko tilan, jossa metsää. Pelkän talouskeskuksen osuus pienempi.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuus yhteisiin vesialueisiin.