Osoitteessa Rieniläntie 71, Sastamala (Häijää) sijaitseva yli 5000 m2 kokoinen tontti.  Tontilla yleiskaava, jossa merkintä AP-1 (pientalovaltainen asuntoalue). Tontilla ei kunnallistekniikkaa, sähkölinja on melko lähellä. Tontti on jo itsenäinen tila, joten lohkomiskuluja ei tule. Kohteeseen kuuluu lisäksi toinen tila, joka on tontin läheisyydessä se eteläpuolella (pinta-ala 700 m2).

Häijään keskustaan reilu 1 km ja Sastamalan keskustaan noin 20 km. Ympärillä peltoa ja metsää. Saikkalanjoki hyvin lähellä, kohteen läpi virtaa puro, joka laskee Saikkalanjokeen.  Tontille ei tietä perille, tieoikeus kunnossa. Kulku kohteelle puron vartta (EI TIETÄ PERILLE) ennen puusiltaa, joka vie naapurin pihapiiriin. Puusillan kautta voi tarvittaessa tutustua kohteeseen kävellen, mutta autolla EI ajoa sillalle eikä kulkua naapurin pihapiirin kautta.

Tutustu kohteeseen myös paikan päällä ja tarjoa rohkeasti!

Hintapyyntö 10 000 €. Kohde myydään hintapyynnöllä/tarjousten perusteella. Kirjalliset (myös sähköposti) tarjoukset välittäjälle. Huomaa "Tee tarjous tästä kohteesta" painike, josta saat helposti lähetettyä tarjouksen välittäjälle. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kohteella yleiskaava (Mouhijärven osayleiskaava). Kaavassa alue AP-1-aluetta. Ks. kaavamerkinnät ja kaavakartta kohdasta ladattavat aineistot.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus 7 m kulkee puron vartta (EI puusillan kautta).

Osuus yhteisiin Ei ole