Sastamalan Kiikassa yksityisellä Seivalan rantakaava-alueella erittäin laadukas kalliorantainen rantatontti kalaisan Kokemäenjoen aurinkoisella itärannalla.

Sastamalan Kiikassa yksityisellä Seivalan rantakaava-alueella erittäin laadukas kalliorantainen rantatontti numero 2 kalaisan Kokemäenjoen aurinkoisella itärannalla. Tontti sijaitsee Josunnokasta jokin verran alaspäin mökkitien päässä. Tämä on harvinainen mahdollisuus ostaa kalliorantainen rantatontti Kokemäenjoen rannasta läheltä Sastamalan ja Huittisten keskustaa. Tontin läheisyydessä on yksityinen luonnonsuojelualue, joka on myös kaupan. Alunperin viidestä myynnissä olleesta tontista on jäljellä enää yksi. Kannattaa olla ripeästi liikkeellä, ettei jää ilman ainutlaatuista rantatonttia.

Ranta-asemakaava on saanut lainvoiman kesäkuussa 2015. Kaavan viidestä tontista on jäljellä enää yksi tontti numero 2. Määräalana myytävä tontti on merkitty maastoon kivipyykeillä. Tontille 2 saa rakentaa yhden 100 k-m2 suuruisen lomarakennuksen sekä enintään kaksi talousrakennusta, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 40 k-m2. Lisäksi saa rakentaa yhden enintään 25 k-m2 suuruisen saunarakennuksen sille osoitetulle paikalle. Tontin läheisyyteen naapuritontille on sähkölinja.

Lisätietoja antaa kiinteistövälittäjä LKV, KiAT Vesa Yli-Hongisto puh. 0500-832681 / vesa.yli-hongisto@metsatilat.fi.

 

Määräala myydään tarjousten perusteella. Hintapyyntö on 70.000,- euroa. Voit myös tehdä tarjouksen oman hintanäkemyksesi mukaan neuvottelun pohjaksi. Tarjoukset tehdään kiinteistövälittäjälle.

 

Myyjät hyväksyvät tai hylkäävät tehdyt tarjoukset.

 

Kaava Ranta-asemakaava
Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Tontilla on ranta-asemakaavan mukainen rakennusoikeus.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tontilla on osa tienkääntösilmukasta. Määräalaa rasittaa Eeti, Juha ja Roope Hirsimäen metsästysvuokrasopimus, joka on voimassa 8.4.2036 asti.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tontti sijaitsee mökkitien päässä.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Osuudet yhteisiin siirtyvät ostajalle määräalan pinta-alan suhteessa emätilan pinta-alaan.