Nyt koko Vuolteenranta-kiinteistö Ellivuori Ski Centerin rannassa ostettavissa. Saunoineen, taloineen ja rakennusoikeuksineen.

Ellivuori Ski Centerin alueella Kuloveden omarantainen kiinteistökokonaisuus Hiedanvuolteen tuntumassa. Maa-aluetta 8344 m2 ja omaa rantaa noin 190 metriä. Asemakaavan mukaan rakennusoikeutta on kaikkiaan 800 m2. Rakennusoikeus jakautuu saunan sijaintipaikalle 350 m2 ja kolmeen vapaa-ajan asunnon rakennuspaikkaan kullekin 150 m2.

Saunarakennus on kooltaan 200 m2. Se on valmistunut 1968 ja käyttökunnossa. Punainen, perinteinen puutalo on valmistunut 1950 ja sen kerrosala on 80 m2. Rakennukset on liitetty vesi- ja viemäriverkkoon.

Hiihtokeskus on aivan vieressä ja Ellivuoren matkailualueen nopeasti kasvavat muut mahdollisuudet pienen kävelymatkan päässä. Alueella toimii jo yli 40 yritystä tarjoten matkailun, vapaa-ajan ja kiinteistöalan palveluja. Majoituskapasiteettia on runsaasti ja sitä rakennetaan koko ajan lisää. Ellivuori Resortin kiinteistöt on remontoitu, palveluja tullut hurjasti lisää ja matkailijamäärät kasvavat. Tällä alueella 40 minuutin etäisyydellä Tampereelta on suuri tulevaisuus.

Kokonaisuus johon kannattaa tutustua!

Kaava Asemakaava » Lisätietoja

Asemakaava. Kokonaisrakennusoikeus 800 m2. Katso kaavakartta kuvissa.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Omaa Kuloveden hyvävetistä kovaa rantaa noin 190 metriä.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Kinteistö myydään vapaana kiinnityksistä.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Yleisen tien varressa.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 790-876-8-1 Kulo-Rautaveden osakaskunta