Sodankylän Petkulan kylässä vapaa-ajan tontti komealla paikalla Hankarimpilammen rannalla.

Alueella yleiskaava, jossa tontille on merkitty yksi loma-asunnon rakennuspaikka. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen lomarakennuksen, sekä erillisen saunan ja varaston. Rakennuspaikan rakennusoikeus (e) on 0,06 kuitenkin enintään 120 kerros-m2, josta muun kuin lomarakennuksen osuus 30%. Muut tarkemmat tiedot kaava-asiakirjoista ja Sodankylän rakennusvalvonnasta.

Tontti on helposti saavutettavissa, sillä nelostieltä kääntyvä Hankavitikontie kulkee perille asti. Tietä on pidetty auki myös talvisaikaan. Tontilta on hyvät kulkuyhteydet lähialueen lomakohteisiin ja aktiviteetteihin, mutta samaan aikaa rauhallinen sijainti. Sodankylään on matkaa noin 60km, Ivaloon 105km, Saariselälle 75km ja Sompion luonnonpuistoon 50km. Tontin lähettyviltä aukeaa laajat valtionmaat, joten marjamaat, metsätysalueet ja kalavedet ovat aivan käden ulottuvilla.

Myynnissä on myös viereinen idän puoleinen tontti, jonka kiinteistötunnus 758-412-26-13 ja Metsätilat.fi kohdenumero 702786. Näistä kahdesta tontista voi tehdä myös yhteistarjouksen.

Myyntiesitteessä olevat kuvat ovat omistajan ottamia. Kuvista ei ole täyttä varmuutta, ovatko ne juuri tältä tontilta vai viereiseltä myös myynnissä olevalta tontilta. 

Tarjoukset ensijaisesti Metsätilat.fi sivuston kautta tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostiin: seppo.kyllonen@metsatilat.fi

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Alueella yleiskaava, jossa tontille on merkitty yksi loma-asunnon rakennuspaikka.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kaavan mukainen loma-asunnon rakennuspaikka.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukainen venevalkama ja tieoikeudet.

Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Myydään kiinnityksistä vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukainen.

Osuus yhteisiin Ei ole