Luostolla iso 0,53 ha tontti 8 km päässä Luoston keskustasta ja noin 30 km päässä Pyhätunturista. Tontti sijaitsee kauniilla paikalla Kitisenjoen rannalla. Tontti on todella runsas puustoinen. Puusto on rannassa koivikkoa ja ylempänä järeää sekapuumetsää. 

Tontille on kaavassa määrätty yksi rakennuspaikka loma-asunnolle.  Jokaisen rakennuspaikan pinta-alan tulee olla vähintään 2000 m2. Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asuntorakennuksen ja saunan sekä varastorakennuksen tai -katoksen, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 150 k-m2.

Tie menee perille.

Luostolla pääset nauttimaan kauniista ja rauhallisesta luonnosta Pyhä-Luoston kansallispuiston alueella. Luosto on tunnettu leppoisista rinteistä, ametistikaivoksesta ja monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden. Vieressä olevat laajat valtion maat tarjoavat hyvät metsästysmahdollisuudet.

 

Tontin myyntihinta on 35.000 euroa / tarjous. Tarjoukset käsitellään tarjouskohtaisesti. 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Pyhä-Luosto yleiskaava. Tontilla rakennuspaikka loma-asunnolle. Tontin ranta merkitty kaavassa MU eli maa-ja metsätalousvaltaiseksi alueeksi. Katso tarkemmin kaavakartta ja seloste.

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Tontille on kaavassa määrätty yksi rakennuspaikka loma-asunnolle. Jokaisen rakennuspaikan pinta-alan tulee olla vähintään 2000 m2. Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asuntorakennuksen ja saunan sekä varastorakennuksen tai -katoksen, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 150 k-m2.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Tieoikeus K1314.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus K1314. Lisäksi tontti kuuluu Pirttirannan rantakunnan tien vaikutusalueelle ja omistaja on rantakunnan osakas. Rantakunta perii perumaksua (30 €) ja tiemaksut rakentamattoman lomakiinteistön yksiköiden mukaan 29,45 €. Rantakunta VALMISTELEE TIEN OSITTAISTA KORJAAMISTA, johon osakkaat ovat keräänneet varoja. Vuonna 2019 maksut tämän tontin osalta olivat kokonaisuudessaan 88,91 € (sis perusmaksun ja tiemaksun sekä kunnostusosuuden). Huom. kun tontille rakennetaan, tontin yksiköt muuttuvat ja näin ollen myös maksut.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 758-425-876-2 21:1-5 yht vesialueet Kitisenjoessa