Sodankylässä Luostolla 7,1 ha tila rauhallisella paikalla Kitisenjoen rannalla. Yleiskaavassa tilalle on merkitty 2 loma-ajan rakennuspaikkaa. Jokaisen rakennuspaikan pinta-alan tulee olla vähintään 2000 m2. Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden loma-asuntorakennuksen ja saunan sekä varastorakennuksen tai -katoksen, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla korkeintaan 150 k-m2. Muut tarkemmat tiedot kaava-asiakirjoista ja Sodankylän rakennusvalvonnasta.

Tässä hieno kokonaisuus, jossa pääset rakentamaan unelmiesi lomanviettopaikan rauhalliselle paikalle luonnon keskelle. Luostolla pääset nauttimaan kauniista ja rauhallisesta luonnosta Pyhä-Luoston kansallispuiston alueella. Luosto on tunnettu leppoisista rinteistä, ametistikaivoksesta ja monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden. Vieressä olevat laajat valtion maat tarjoavat hyvät metsästysmahdollisuudet.

Samalla pääset puustoisen tilan omistajaksi, josta voit näppärästi ottaa vaikkapa polttopuut takan ja saunan lämmitykseen. Puusto järeää sekapuu metsää, rannassa koivikkoa. Kokonaispuusto tila-arvion mukaan noin 800m3. Tila-arvio päivitetty elokuussa 2021. Arviossa mukana ylimääräinen kuvio (71,1), mutta sen tuoma ylimäärinen arvo on hyvin pieni.

Tilan myyntihinta on 30.000 euroa / tarjous. Tarjoukset käsitellään tarjouskohtaisesti. 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Pyhä-Luosto yleiskaava. Kiinteistölle on kaavassa merkitty 2 rakennuspaikkaa loma-asunnolle. Osa kiinteistöstä on kaavassa M eli maa- ja metsätalousvaltaista aluetta, osa MU-1 eli maa-ja metsätalousvaltaista aluetta jolla erityistä ulkoilun ohjaamistarvetta ja osa VL eli lähivirkistysaluetta. Katso tarkemmin kaavakartta ja merkkinnät.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Kiinteistörekisteriotteen mukaiset. Tilalla on oikeus Kilpäläisentiehen, mutta siitä eteenpäin jatkuvalle Kalkkivaarantielle virallista oikeutta ei vielä ole.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Yhteinen vesialue 758-425-876-2 21:1-5 yht. vesialueet Kitisenjoessa ym.