Teiskossa, Pohtolassa, Viitapohjantien varressa, alle puolen tunnin ajomatka päässä Tampereen keskustasta noin 6400 m2:n suuruinen määräalatontti.
Rakennuspaikasta voi tarjota myöskin pinta-alaltaan suurempana tai vaikka ostaa sen takana sijaitsevan koko metsän (määräala, n. 11,5 ha/tee tarjous ) samalla.
Rakennuspaikka on merkitty Sisaruspohjan osayleiskaavaan asuinpientalon rakennuspaikaksi.
Myyjä on sitoutunut hakemaan kustannuksellaan rakennuspaikalle kaavan vaatiman suunnittelutarveratkaisun. Maksimi rakennusoikeus rakennuspaikalle on 500 m2.
Seudulla on vesiosuuskunnan vesijohtoverkko, joskaan ei samalla puolen tietä kuin tämä tontti. Lisätietolinkeistä pääset vesiosuuskunnan verkkosivulle.
 
Liitteenä on myös tontin takan sijaitsevan metsän metsäarvio mikäli kiinnostaa tarjota kokonaisuudesta.


Tästä omalle kodille hyvä ja rauhallinen tontti Teiskon maalaismaisemista!

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Sisaruspohjan osayleiskaava. Lisätietoja Tampereen kaupunki, yleiskaavoitus. Rakennuspaikka on merkinnällä AO-9 (asuinpientaloalue). Metsä on merkinnällä M.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Mikäli myydään pelkkä tonttim jää taakse jäävälle kantatilan metsälle tierasite 6 metriä leveänä. Ks. tonttikartta. Ohessa kiinteistörekisteriote (huom. koskee koko kantatilaa)

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Määräala myydään kaikista kiinnityksistä ja rasituksista vapaana.

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Tieoikeus määräalalle "tonttikarttaan" merkittyä linjausta pitkin. Kantatila on sopinut tieoikeudesta naapurin kanssa, kirjaaminen maanmittauslaitoksella meneillään.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Pinta-alan mukainen osuus yhteisiin vesialueisiin.