Tampereen Teiskossa, arvostetulla Paavolanniemen alueella hyvä tontti vailla taloa. Tontti on valmiiksi lohkottu ja sille on haettu suunnittelutarveratkaisulla oikeus rakentaa 350 m2:n suuruinen asuinrakennus ja 80 m2:n suuruinen erillinen talousrakennus. Hakemuksen asemakuva on liitteenä jossa selviää aiottu rakennusten sijainti.
Tontti on maastonmuodoiltaan melko tasainen, peltomaata oleva tontti. Tontti rajaantuu kahdelta sivultaan tiehen, toinen sivu rajautuu Paavolantiehen ja toinen Uittoniementiehen.
Myyjä järjestää kustannuksellaan kiinteistölle (tontille) osuuden yhteiseen rantaan, jossa on uimaranta ja pääsee veneellä Näsijärvelle.
Tähän pääsee nopeasti rakentamaan!  

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Kohde sijaitsee Aitolahti-Teisko yleiskaavan M-alueella (maa- ja metsätalousvaltainen alue), johon on saatu helmikuussa 2019 suunnittelutarveratkaisu max. 350 m2:n suuruiselle omakotitalolle sekä 80m2:n suuruiselle talousrakennukselle. Rakennuslupa on haettava helmikuuhun 2021 mennessä

Rantarakentamisoikeus Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistöllä ei ole rantaviivaa.

Rasitteet ja rajoitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistörekisterin mukaan kiinteistölle ei kohdistu rasitteita. Kiinteistörekisteriote liitteenä.

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole » Lisätietoja

Kiinteistö myydään kaikista kiinnityksistä ja rasituksista vapaana

Tieoikeudet On » Lisätietoja

Paavolantietä. Paavolantien tiemaksu ilmoitetaan myöhemmin.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Kiinteistölle kuuluu osuudet yhteisiin vesialueisiin. Lisäksi kiinteistö saa erikseen liitettävän osuuden yhteiseen rantaan (Näsijärvi), jossa mahdollista pitää venettä. Tämän teettää myyjä kaupan jälkeen.