Hyvällä sijainnilla Keitelejärven rannalla 2,5 hehtaarin tonttialue.

Hyvällä paikalla Hanislahdentiehen ja Myllypurontiehen sekä Keitelejärven rantaan rajoittuva noin 2,5 hehtaarin alue, jossa yksi yleiskaavaan varattu rakentamaton loma-asunnon rakennuspaikka ja yksi ympärivuotiseen asumiseen (AM=maatalouden talouskeskus) tarkoitettu rakennettu rakennuspaikka. Rakennuspaikalla oleva vanha asuinrakennus on arvoton ja mahdollisesti home- /lahovikainen. Rakennuksiin on vesi- ja sähköliittymä. Tilan rakennuksista, rakennuspaikoista ja pelloista on erillinen selostus ja arvio tämän myyntiesitteen liitteenä.

Huom! Tilan metsät noin 19,3 hehtaaria ovat erikseen myynnissä kohdenumerolla 303422. Kohteista voi jättää myös yhteistarjouksen.

Kohde myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset 2.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Välittäjä lomailee 10.7. - 15.8., joten elokuussakin ehtii kysymään tilasta.

 

Kaava Yleiskaava » Lisätietoja

Keski-Keiteleen rantayleiskaava (ks. kaavakarttaote)

Rantarakentamisoikeus On » Lisätietoja

Kohteelle on yleiskaavaan merkitty yksi rakenettu maatalouden talouskeskuksen alue (AM) ja yksi rakennuspaikka loma-asuntorakentamiseen (RA). Rakennusoikeus on enintään 300 k-m2/rakennuspaikka (rakennusjärjestyksen mukainen). Lisätietoja rakentamisesta antaa Viitasaaren kaupungin tekninen toimi.

Rasitteet ja rajoitukset On » Lisätietoja

Maantien suoja-alue ja tieoikeudet (ks. kiinteistörekisteriote ja kiinteistön karttaote).

Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet On » Lisätietoja

Rajoituu yleiseen tiehen.

Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

1) Yhteinen vesialue 931-412-876-4 Silo-Tarvaalan jakokunta 2) Yhteinen maa-alue 931-412-878-31 Lastauspaikka 3) Yhteinen maa-alue 931-412-878-32 Venevalkama

Asbestikartoitus Kohteeseen ei ole tehty asbestikartoitusta
Energiatodistus Kohteella ei ole energiatodistusta