Metsätilat.fi – Välityspalvelut kehittyvät

Olet nyt uudistuneilla metsatilat.fi-sivuilla. Kuten huomaat sivujen ulkonäössä on uutta, mutta paljon on myös entistä. Entisellään on Suomen ylivoimaisesti suurin valikoima metsätiloja ja runsaasti myös muita maaseudun kiinteistöjä. Löydät jatkossakin valtaosan maassamme myytävistä metsistä täältä.

Jukka Pusa

Olet nyt uudistuneilla metsatilat.fi-sivuilla. Kuten huomaat sivujen ulkonäössä on uutta, mutta paljon on myös entistä. Entisellään on Suomen ylivoimaisesti suurin valikoima metsätiloja ja runsaasti myös muita maaseudun kiinteistöjä. Löydät jatkossakin valtaosan maassamme myytävistä metsistä täältä.

Olemme valmistelleet uudistusta toista vuotta. Ennen kaikkea välittäjien työkaluna järjestelmämme on uudistunut ja kehittynyt, mutta kehityksen tarkoitus on mahdollistaa asiakkaillemme parasta ja monipuolisinta palvelua. Tehdä kiinteistöjen kaupasta mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Haluamme pysyä kehityksen eturintamassa ja tarjota asiakkaillemme aiempaakin luotettavammat ja monipuolisemmat palvelut. Teknologian kehitys luo uusia mahdollisuuksia ja samalla vaatii niiden käyttöönottoa. Osa uudella teknologialla rakennetun järjestelmämme ominaisuuksista tähtääkin vasta tulossa olevien uudistusten mahdollistajaksi. Esimerkiksi tulemme tarjoamaan myös uusia metsien arvon määrittämisen työkaluja jatkokehitystyön myötä.

Metsä säilyy pääroolissa toiminnassamme, erityisesti sen me taustamme ja pitkän kokemuksen ansiosta todella osaamme. Silti tapamme toimia, avoin ja luotettava palvelu, toimii myös muiden kiinteistöjen parissa. Voi jopa sanoa kokemuksen osoittaneen, että tavallemme tehdä välitystyötä on kysyntää maa- ja metsätalouden kiinteistöjen lisäksi myös erityisesti loma-asumisen parissa.

Tontit ja vapaa-ajan asunnot muodostavatkin osassa maata jo merkittävän osan toiminnastamme. Tunnemme maaseudun ja elämän siellä hyvin omakohtaisestikin. Siksi voimme palvella kokonaisvaltaisesti ja helpottaa niin myyjän kuin ostajankin elämää. Siinä onnistumme sekä paikallistuntemuksen että asioiden laajan osaamispohjan ansiosta. Kysypä välittäjiltämme kaavoituksesta, yksityistieasioista, kuntien lupaprosesseista, puhumattakaan metsien käyttöön liittyvistä asioista.

Uudistumisen yhteydessä on havahduttu huomaamaan mihin noin kaksi vuosikymmentä metsatilat.fi-osoitteen alla on johtanut. Olen itse ollut mukana aloittamassa tämän muotoista toimintaa ja kuin huomaamatta – työn touhussa – olemme kasvaneet Suomen kymmenen suurimman kiinteistönvälitysalan toimijan joukkoon. Viime vuonna noin 2200 kaupan ja 8,5 miljoonan euron liikevaihdolla. Kiitos siitä kaikille, joita olemme saaneet palvella, sekä myyjänä että ostajana.

Haluamme kuulla herkällä korvalla asiakkaitamme. Kommentoi uudistunutta palveluamme ja kerro omat kehittämisehdotuksesi. Emme jää hetkeksikään paikoillemme vaan kehitystyö jatkuu.

Jukka Pusa
Metsätilat.fi Palvelut Oy
Hallituksen puheenjohtaja

 • Osta
  • Myy
   • Myy tila tai kiinteistö
   • Myyntitoimeksianto
   • Metsätilat.fi palvelut
  • Ohjeet ja oppaat
  • Yhteystiedot
  • Tietoa palvelusta
  • Seuraa meitä

  © 2023 Metsätilat.fi

  • Tietosuojaseloste
  • Välittäjille