Yhteismetsä on helppo tapa sijoittaa pitkäjännitteisesti ja turvallisesti. Se on vaivaton tapa olla metsänomistaja ja kaikki tuotto mikä jaetaan on verovapaata tuloa osakkaille!

Leijankorven yhteismetsä sijaitsee Varsinais-Suomessa usean kunnan alueella, sen kotipaikka on Mynämäen Kunta. Metsät ovat pääosin tuoretta kangasta (42%) ja kuivahkoa kangasta (32%). Tilan kokonaispuusto tuoreen metsätaloussuunnitelman päivityksen mukaan noin 297 800 m3 ja keskimääräinen puusto metsämaalla on noin 106 m3/ha. Metsien metsänhoidollinen tila on hyvä. Yhteismetsän metsien kehitysluokat ovat valtaosalta varttunutta kasvatusmetsää, jota on metsämaan kokonaispinta-alasta lähes puolet.

 

Leijankorven yhteismetsän kokonaispinta-ala on noin 2848,5 ha. Vuosittainen hakkuusuunnite on noin 8400 m3/vuosi ja keskimääräinen kasvu noin 6,6 m3/ha. Eli hakkuusuunnite on lähi vuodet maltillinen verrattuna kasvuun. Tuoreen metsätaloussuunnitelman päivityksen mukaan kokonaispuusto on 297 800 m3, josta tukkia noin 30% ja loput kuitua. Yhteismetsässä on yhteensä 84937,9 osuutta ja osakastiloja 154 kpl. Nyt myynnissä yhteensä 755 kpl määrä osuuksia. Leijankorven yhteismetsän maksama vuosittainen veroton tuotto on ollut viimeaikoina 1-1,2 euroa/osuus. Yhteismetsäosuuden arvo muodostuu vuosittain osakkaille jaettavasta tuotosta sekä mahdollisesta yhteismetsän omaisuuden arvon noususta. Osuudet myydään ns. haamutilan (määräala) mukana. Kysy lisätietoja välittäjältä (mm. toimintakertomus, tilinpäätöstiedot, ohjesääntö).

Osuudet myydään tarjousten perusteella. Tarjoukset jätetään kiinteistövälittäjälle.

Hintapyyntö 75.500,00 €. Kohde myydään kuitenkin tarjousten perusteella, eli voit tarjota oman hintanäkemyksesi mukaisesti. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia 9.2.2022 klo 23.59 asti. Huomaa "Tee tarjous" painike, josta voit helposti jättää tarjouksen tästä kohteesta. Aikarajallinen tarjousmenettely, saapuneita tarjouksia ei käsitellä ennen tarjousten jättöajan päättymistä.

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Yhteismetsällä on etuosto-oikeus erillään myytyyn yhteismetsäosuuteen. Yhteismetsällä ei ole etuosto-oikeutta yhteismetsän osakkaiden välisiin kauppoihin.

Kaava Ei kaavaa
Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset Ei ole
Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin Ei ole