39 kpl arvostettuja Someron yhteismetsän osuuksia erikseen myytävänä eränä.  Voidaan myydä myös pienempi erä (min. 15 kpl).

Haluaisitko nauttia vakaasta verovapaasta tuotosta? Kiinnostaako metsästysoikeus? Olisiko yhteismetsän osakkuus sinulle toimiva vaihtoehto? Yhteismetsää hoidetaan suunnitelmallisesti ja metsäammattilaisen johdolla. Osakas pääsee nauttimaan vaivattomasti yhteismetsän tuotosta ja oikeuksista. Nyt myynnissä 39 kpl erittäin arvostettuja ja haluttuja Someron yhteismetsän osuuksia.  Osuudet myydään joko yhtenä tai kahtena eränä (minimi erä 15 kpl). Merkittävä osa yhteismetsän tuotoista kertyy loma-asuntotonttien vuokrista. Yhteismetsällä on osakkaiden käytössä oleva rantasauna Heinjärven rannalla. Yhteismetsän ohjesäännön mukaan osakkailla on perheineen metsästys- ja kalastusoikeus yhteismetsän alueella, hoitokunnan päätösten mukaisesti. Vähintään 15 osuuden omistuksella on päässyt mukaan sekä sorkkaeläin- että pienriistan metsästykseen. Kysy lisätietoja välittäjältä (mm. vuosikertomus, ohjesääntö). Hintapyyntö 156 000 € (4 000 €/osuus). Kohde myydään tarjousten perusteella, eli voit tarjota oman hintanäkemyksesi mukaisesti. Välittäjä vastaanottaa kirjallisia (myös sähköposti) tarjouksia tiistaihin 15.2.2022 klo 23.59 saakka. Huomaa "Tee tarjous" painike, josta voit helposti jättää tarjouksen tästä kohteesta.

 

Kaava Ranta-asemakaava » Lisätietoja

Yhteismetsän omistamilla alueilla useita eri kaavoja. Yhteensä 300 vuokrattua rantatonttia.

Rantarakentamisoikeus Ei ole
Rasitteet ja rajoitukset Ei ole
Kiinnitykset ja rasitukset On » Lisätietoja

Osuudet myydään kiinnityksistä ja rasituksista vapaina.

Tieoikeudet Ei ole
Osuus yhteisiin On » Lisätietoja

Myyntikohteena ovat Someron yhteismetsän osuudet. Osuudet siirretään ostajan kiinteistöön tai tarvittaessa perustetaan ns. haamutila yhteismetsäosuuksia varten.