Metsätilat-ketju monipuolistuu ja kehittyy - palvelulupaus

Metsätilat-ketju monipuolistuu ja kehittyy

 

Kasvua

Metsätilat-ketju on kymmenen toimintavuotensa aikana kasvanut Suomen suurimmaksi maaseudun kiinteistötoimijaksi. Aidosti maaseututaustaisena organisaationa ja tiiviissä yhteistyössä metsänhoitoyhdistysten kanssa kasvulle on ollut hyvä pohja. Välittäjät tuntevat maaseudun, sen markkinat ja toimintatavat. Yli 80 ammattilaisen verkko kattaa hyvin koko Suomen.

Ketjun yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto ylsi noin 4,5 miljoonaan euroon vuonna 2015. Tämä tarkoittaa noin 1400 kiinteistökauppaa, suurta määrää eri tarkoituksiin tehtyjä kiinteistön arviokirjoja ja muita asiakkaita palvelevia toimeksiantoja.

 

Jatkossa entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua

Maaseudun palveluverkon heiketessä ja ohentuessa vuosi vuodelta suurten taajamien ulkopuolelle jääville palvelun tuottajille asetetaan entistä enemmän odotuksia. Metsätilat-ketju on valmis vastaamaan tähän kysyntään. Osaajiltamme saa jatkossa entistä paremmin esim. perunkirjoituspalvelua, testamentit ja apua erilaisten sopimusten kanssa.

Kiinteistöarvioinnin merkitys kasvaa koko ajan ja siihen vastaamme kouluttamalla jatkuvasti osaajiamme. Ketjulla on jo merkittävä määrä Keskuskauppakamarin auktorisoimia AKA arvioitsijoita ja lähivuosina sellainen löytyy aina läheltä omasta maakunnasta.

Kiinteistöjen myyntiin rakennettu markkinapaikka www.metsatilat.fi ja sen vahtipalvelu maaseudun kiinteistöistä kiinnostuneille on ylivoimainen tavoittamaan oikeat ostajat. Vahtipalvelu tavoittaa kuntakohtaisesti jopa yli 1000 aidosti ostamisesta kiinnostunutta henkilökohtaisella viestillä jokaisesta sopivasta kohteesta.

Rakennamme uusia digitaalisia palveluja palvelemaan entistä paremmin nykyaikaisia sijoittajia ja muita ostajia. Vielä tämän vuoden aikana ostajakokemus ja palvelu tulee kokemaan isoja parannuksia. Tekniikasta riippumatta onnistuneen asiakkuuden perusta on kuitenkin välittäjän oma osaaminen ja henkilökohtainen paneutuminen jokaiseen tehtäväänsä. Parasta markkinointia kuluneen vuosikymmenen aikana ovat olleet tyytyväisten asiakkaiden suositukset.

Näistä lähtökohdista katsomme eteenpäin. Tavoittelemme aina parempaa ja lupaamme asiakkaillemme osaavan ja omistautuneen palvelun.