Toivottavasti edelleen parantuneet hakuominaisuudet auttavat löytämään kiinnostavat myyntikohteet ja välittäjämme entistä paremmin. Tälläkin hetkellä sivuillamme on noin 450 erilaista maaseudun kiinteistökohdetta. Olen varma, että niissä on jokaiselle monta kiinnostavaa.

Blogisivu on uusi: siellä välittäjämme kertovat kiinnostavia juttuja alaltamme, omasta, asiakkaan tai jostakin muusta näkökulmasta. Odotamme itsekin mielenkiinnolla! Harkitsemme myös videoblogin tekemistä – ehkä välillä ajankohtaisista asioista voisi kertoa kuvan kanssa, suoremman ja välittömämmän kontaktin toivossa? Itse haluaisin, että pystyisimme tuomaan saatavillesi aidosti hyödyllisiä ja samalla kiinnostavia tietoja metsätilojen ja muiden maaseudun kiinteistöjen markkinoista.

Facebookissa olemme näkyneet jo jonkin aikaa, ja keränneet mukavan 800 seuraajan joukon. Yhdistämme medioita niin, että täällä verkkosivuillamme näkyvät myös tuoreimmat Fb-päivitykset. Fb-sivulla pääset myös itse halutessasi osallistumaan kommentoimalla sisältöä, kysymällä ja muuten osallistumalla. Voit itsekin tuoda kiinnostavia keskusteluaiheita pohdittavaksi.

Voit nyt myös ladata sivuiltamme maksuttoman metsätilan myyntioppaan. Samalla tilaat uutiskirjeemme, josta toivon olevan sekä iloa että hyötyä metsäsijoittamisessasi tai -harrastuksessasi. Oppaaseen olen kerännyt metsätilan omistamiseen myyntiin tai ostamiseen liittyviä asioita. Kaiken kattava se ei toki ole. Anna palautetta sisällöstä! Voimme kehittää sitä paremmaksi.

Tässä hieman uudistuksista tiivistetyssä muodossa. Uskon, että pystymme palvelemaan sinua entistä paremmin.